Haluatko tehdä aidosti merkityksellistä työtä? Tule osaksi Jeezaamon tiimiä ja hae meille töihin!

Avustaja


Haemme kotipalvelujen tukipalveluun sydämellistä ja vastuuntuntoista työntekijää, jolla on positiivinen asenne kohdillaan. Olet kiinnostunut kehittämään itseäsi ja haluat olla osa mukavaa ja reilua työyhteisöä.
Työ on koti-, hoiva- ja siivoustyötä Karviaisen ja Lohjan alueella. Työhön ei sisälly hoitotyötä.

Meidän Jeezaamo Oy on monitoimialainen yritys, jonka päätoimiala on kotipalvelujen tukipalvelut senioreille, vammaisille ja lapsiperheille. Hyvä arki syntyy aidoista teoista yhteistyössä. Jeezaamon ammattitaitoiset ja pitkän työkokemuksen omaavat työntekijät auttavat kotitalouksia ylläpitämään laadukasta arkea pitämällä huolta kodeista ja niiden asukkaista osaamisella ja sydämellä. Tavoitteenamme on avata ovia kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Me tarjoamme työtä jonka, työaika on 0-30 tuntia viikossa ja palkkaus sopimuksen mukaan. Työ alkaa heti. Työn lisäksi meillä on tarjota kouluttautumismahdollisuuksia.

Edellytykset työhön

  • Oikea asenne työhön
  • Halu kehittyä omassa työssä ja valmius kouluttautua
  • Soveltuva tutkinto ja työkokemus katsotaan eduksi
  • Oma auto (ei välttämätön)

Jos koit, että olet etsimämme henkilö tiimiimme, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen info@jeezaamo.fi

Kerro hakemuksessasi, miksi haluaisit juuri meille töihin. Tuo hakemuksessasi esiin, millainen työntekijä olet ja minkälainen työ sinua innostaa. Meitä kiinnostaa kuulla, millainen tiimityöskentelijä olet ja mitä taitoja tuot mukanasi tiimiin. Lisäksi voit kertoa missä voisimme auttaa sinua kehittymään.

Ollaan kuulolla!